Menu

Došao iz Norveške u BiH i platio da mu zapale “Audi A7” Istaknuto

audi a7Policijskoj stanici Travnik jučer je prijavljeno da je u ulici Prnjavor u Travniku zapaljeno motorno vozilo marke Audi A7 stranih registarskih oznaka.

 

 

Kako je navedeno iz MUP-a SBK, odmah po primanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije, koji su tom prilikom ustanovili da je od nepoznate osobe ili više njih zapaljen Audi, na kojem je pričinjena znatna materijalna šteta, dok povrijeđenih osoba nije bilo.

 

– Operativnim radom na terenu policijski službenici OKP PU i PS Travnik došli su do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetnog krivičnog djela M. B., rođen 1997. godine, iz Travnika.

 

Prema raspoloživim saznanjima, na ovo djelo ga je podstrekao S. S., rođen 1992. godine, iz Norveške, koji inače koristi navedeno vozilo, što ukazuje na namjeru činjenja krivičnog djela iz oblasti osiguranja vozila.

 

U saradnji s Kantonalnim tužilaštvom, osumnjičeni su uhapšeni i protiv njih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

https://www.fokus.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com