Menu

baner for web jpg

Ivan Milinković: Iz Brčkog nosim kofere pune ljubavi Istaknuto

iva2Poslije više nego uspješne karijere u beogradskom sastavu ,,Legende”, vanserijski vokal Ivan Milinković, na novom je muzičkom početku.

 

 

Ova vijest mnoge je rastužila, mnoge obradovala, ali jedno je sigurno, velika medijska pompa podigla se oko odluke Ivana Milinkovića da uplovi u solo muzičke vode.


Ivan je publiku obradovao sa dvije nove numere.

 

Prva pjesma ,,Ibar ust’o protiv brega“,urađena je u saradnji sa orkestrom Dejana Petrovića i Big Bendom. Za pjesmu koju prati autentična ekranizacija, muziku je uradio Dragan Nikolić, na tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Pedje Stojkovića.


,,Novi početak je veliki izazov, kako lični tako i profesionalni. Kada ste solista, možete da se iskažete kroz različite muzičke stilove, želim da publika kako studijski, tako i koncertno, od mene čuje nešto potpuno neočekivano. Raduje me svaki susret sa publikom u Bosni, uzajamno dijelimo ljubav i to je publika koja je sačuvala strpljenje da odsluša prave pjesme. Koliko divnih susreta u Brčkom, koliko ljubavi i koliko uspomena ste urezali u moje srce. Iznova neka čarolija se desi prilikom svakog novog susreta. Vijernost je uzajamna, povjerenje i ljubav sa Vaše strane uvijek me obavezuje. Hvala svima Vama iz Brčkog i okoline koji se raspitujete za buduće nastupe, nestrpljenje je obostrano, svi ste pozvani da iz Vašeg grada ,, ponesem neke nove kofere ljubavi” dodao je Ivan portal www.infobrcko.com.


Autori druge numere ,,Svenuće dunje” su poznati hitmejkeri Dušan Bačić i Bojan Dragojević. Pjesma je moderna verzija sevdaha, koja je rađena ciljano, kao pop numera obojena zvucima harmonike.


,,Od oktobra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pjevao, uz pjesme koje su reference i najveći izazov za svakog pjevača. Sa publikom,uz moje nove pjesme, prelistavaću muzičke spomenare, sjetiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića, tradicionalne pjesme među kojima i sevdalinke! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od oktobra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković.

 

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com