Menu

Brčko: Lokosice odlično otvorile šampionat, slijedi derbi utakmica Premijer ženske lige BiH Istaknuto

lokosLokosice su odlično otvorile šampionat. Tri kola, tri pobjede, uz gol razliku 23:2.

 

 

Igračice Lokomotive žele da zadrže dobar ritam, vrijedno rade, pripemaju se za nadolazeće susrete, a prvi je već za vikend protiv ekipe ŽF/NK “Emina” Mostar. Odlična prilika za sve ljubitelje fudbala da isprate derbi utakmicu Premijer ženske lige BiH. Utakmica se igra u subotu, 07.09. sa početkom od 17h.

 

“Bez obzira na uvodne pobjede nema opuštanja. Mi smo maksimalno posvećene radu I motivisano čekamo naredne utakmice. Reprezentativna pauza dala nam je prostora da se dodatno pripremimo za nadolazeće susrete. Sve djevojke su u treningu osim Nikoline Vujadin I Ajle Zukić. One su dio A reprezentacije naše zemlje I igraju kvalifikacione utakmice za prevenstvo Evrope. Za vikend nas očekuje utakmica sa ekipom “Emine”, koja je u prošlom prvenstvu pokazala da posjeduje kvalitet. Gledamo sebe, pripremamo se i vjerujem da ćemo nastaviti sa dobrim igrama. Poštujemo svakog protivnika, ali mi igramo za pobjede i tako ćemo igrati i svaku narednu utakmicu.” rekla nam je golmanica Lokomotive, Nikolina Todorić.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com