Menu

Brankica Mihajlović prisustvovala treningu pionirki ŽOK „Jedinstvo-Bimal“ Istaknuto

bra77Brankica Mihajović, proslavljena odbojkašica, koja je nedavno sa reprezentacijom Srbije odbranila evropsku zlatnu medalju u Turskoj sa gradonačelnikom Brčko distrikta BiH Sinišom Milićem u svom rodnom gradu prisustvovala je treningu pionirki ŽOK „Jedinstvo-Bimal“, u kojem je i započela svoju karijeru. Ovom prilikom Brankica je obećala još jednu medalju sa Olimpijskih igara u Tokiju sljedeće godine.

 

 

„ Jako mi je drago što sam u svom gradu sa svojim ljudima i proslavljam još jednu medalju. Nadam se da će tako biti i sledeće godine posle Olimpijskih igara u Tokiju. Zahvaljujem se gradonačelniku i ŽOK „Jedinstvo“ na još jednom dočeku. Ovaj put drugačije, ali je meni jako drago što su iza mene djevojčice koje će, vjerujem u bliskoj budućnosti, da budu na mom mjestu“ rekla je Brankica.

 

Gradonačelnik Siniša Milić istakao je da se opredijelio za jedan ovakav simbolički prijem iz razloga što, kada je riječ o odbojci i Brankici, sve i počinje iz najmlađih pogona Odbojkaškog kluba „Jedinstvo“.

 

„Umjesto uobičajenih prijema na mjestu smo gdje sve počinje kada je u pitanju odbojka u Brčkom i njen uspjeh. Još jednom sve čestitke našoj sugrađanki koja je ponos svih nas. Siguran sam da ovo nije poslednji put da se radujemo njenim uspjesima i da je obradovala djevojčice koje je danas posjetila na treningu i kojima je sigurno, kao i mnogim drugim, sportski uzor“, dodao je gradonačelnik Milić.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com