Menu

Brčko: Još 10 dana za dostavu koncepata projektnih prijedloga za podršku razvoju preduzetništva žena Istaknuto

seminar predavanje 050617 tw630U okviru projekta „Evropski akt o malom biznisu kao okvir strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH“, Agencija za razvoj preduzeća Eda je raspisala javni poziv za dostavljanje koncepata projektnih prijedloga za podršku razvoju preduzetništva žena putem bespovratnih finansijskih sredstava (grantova) iz Mehanizama za podršku implementaciji strategija razvoja malih i srednjih preduzeća.

 

 

Cilj javnog poziva je podrška razvoju preduzetništva žena u Brčko distriktu BiH, putem provođenja mjera podrške definisanih u Akcionom planu za razvoj ženskog preduzetništva u Brčko distriktu BiH (2018 -2021).

 

Koncepte projektnih prijedlog mogu da dostave udruženja građana i fondacije, poslovna udruženja, privredne komore i razvojne agencije.

 

Ukupan raspoloživi iznos bespovratnih finansijskih sredstava za ovaj javni poziv je 60.000,00 KM. Minimalni iznos bespovratnih finansijskih sredstava koja mogu biti odobrena za pojedinačni projekat je 10.000,00 KM, a maksimalni iznos je 20.000,00 KM. Sredstva mogu biti korištena za realizaciji projekata koji doprinose razvoju preduzetništva žena.

 

Krajnji rok za prijem prijava je 30.09.2019. godine, do 15:00 časova.

 

Javni poziv sa detaljnim informacijama i obrascima je dostupan na linku: https://edabl.org/wp-content/uploads/2019/08/oglas_web_BD1.pdf. 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com