Menu

baner for web jpg

Velika nagradna igra: NLB Banka poklanja stan Istaknuto

stanNLB Banka organizuje nagradnu igru pod sloganom „NLB Banka poklanja stan. Dobrodošli u Vaš novi dom.“ koja će trajati od 20.09.2019. do 31.03.2020. godine, i u kojoj svi građani koji postanu klijenti NLB Banke imaju mogućnost da osvoje stan na ekskluzivnoj lokaciji u Podgorici.

 

Stan u Central Point stambeno-poslovnom kvartu u Podgorici vrijedan 55,000 EUR.

U periodu od 20.09. do 31.12.2019. potrebno je da postanete klijent NLB Banke i do 31.03.2020. preko novootvorenog NLB Računa primite najmanje tri plate ili najmanje tri penzije.

Popunjenu potvrdu o zaposlenju i visini primanja donesite u Vama najbližu NLB Filijalu.

 

Po završetku nagradne igre, biće napravljen presjek na 31.03.2020. godine u 23:59 časova i na osnovu unaprijed definisanog sistema praćenja o ispunjenim uslovima za učestvovanje u izvlačenju dobitnika, sačiniće se spisak novih klijenata koji imaju mogućnost da osvoje nagradu. Novim klijentima, koji su zadovoljili uslov definisan pravilima za učestvovanje u izvlačenju dobitnika, biće dodijeljeni redni brojevi, od najmanjeg do najvećeg, a prema datumu i vremenu otvaranja računa za fizička lica u periodu od 20.09. do 31.12.2019. godine. Brojeve će klijentima sa sačinjenog spiska biti poslati putem SMS-a.

 

Izvlačenje dobitnika će biti organizovano javno, u prisustvu komisije. Nasumično će se izvući jedan broj od svih brojeva koji su se našli na spisku sa novim klijentima NLB Banke.

 

O dobijenoj nagradi dobitnik će biti obaviješten putem telefonskog poziva, odnosno putem sms-a ili email-a, ukoliko isti ne bude odgovarao na poziv.

 

Ključevi od stana biće javno uručeni dobitniku stana, u Upravnoj zgradi NLB Banke AD Podgorica u Bulevaru Stanka Dragojevića 46 u Podgorici ili na samoj lokaciji gdje se nalazi stan koji je dobitnik osvojio, najkasnije 10 dana od prijema obavještenja o nagradi.

 

Više informacija na ovom linku https://www.nlb.me/me/nlb-banka/opste/nlb-nagradna-igra?gclid=EAIaIQobChMI8KyGgNiH5QIVxYyyCh1q6AS8EAEYASAAEgKwQPD_BwE

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com