Menu

Znate li gdje možete kupiti TV uređaj za 1 KM? (VIDEO) Istaknuto

tesUživajte gledajući omiljene TV sadržaje na TESLA 32'' LED TV koji dolazi sa čak 6 godina garancije uz kupovinu po nevjerovatno niskim cijenama.

 

 

Ukoliko želite maksimalno uživanje u omiljenim programima uz najbolji kvalitet slike, povoljnu cijenu i vrhunski dizajn, sada to možete učiniti kupovinom TESLA televizora u BH Telecomu.


Imajući u vidu kvalitet koji je već za klasu iznad cijene, kupcima se ukazala nova sjajna prilika - ukoliko su Moja TV korisnici, od sada mogu kupiti TESLA 32'' LED TV uz odabrane Moja TV pakete, i to već od 1 KM uz Moja TV Full 1 paket jednokratno.

 

I to nije sve, jer samo u ponudi BH Telecoma, Tesla 32'' LED televizori dolaze sa čak 6 GODINA GARANCIJE. TV uređaji se preuzimaju prilikom kupovine na prodajnim mjestima BH Telecoma, a cijene vrijede uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.

 

Zašto Tesla televizori?

 

Tesla televizori se ističu jasnim kontrastom i živim bojama, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste cjenovne kategorije. Brend Tesla je nastao na ideji da svaki dom može sebi da obezbijedi sjajnu kućnu tehniku, a bez nepotrebno visokih ulaganja. Uz kvalitetnu izradu, širok ugao gledanja, otpornost na „mrtve“ piksele, živopisnu sliku i veliki izbor modela, Tesla televizori nude kvalitet za klasu viši od cijene i u najboljem svjetlu predstavljaju omiljene filmove, TV programe, igrice i online sadržaje.

 

Maksimalno uživajte u omiljenim programima uz najbolji kvalitet slike, povoljnu cijenu i vrhunski dizajn.


Više informacija o karakteristikama TESLA 32'' LED TV uređaja, cijenama i mogućnostima kupovine na rate možete pronaći na www.bhtelecom.ba.

 

Moja priča!

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com