Menu

Radost za fanove kultne serije "Mućke": Vraća se Del Boy

muccVijest da će glumac David Jason reprizirati ulogu Del Boya na specijalnom događaju u čast "Mućki" obradovala je brojne fanove ove kultne serije.

 Ovaj događaj će biti održan u februaru naredne godine u Velikoj Britaniji.

 

Za tu priliku, na lokaciji koja još nije otkrivena, bit će rekreiran stan porodice Troter u kojem će Del Boy razgovarati s brojnim fanovima serije.

 

"Radujem se prilici da upoznam fanove 'Mućki'", rekao je David Jason.

 

Posljednji put Del Boy je igrao u humanitarnom specijalu 2014. u kojem se, pored njega i Rodnija, pojavio i slavni David Beckham.

 

Popularna serija se prikazivala od 1981. do 1991. godine, a do 2003. snimljeno je i nekoliko božićnih specijala. Više od 24 miliona ljudi gledalo je božićni specijal Mućki 1996. godine, kada je Del Boy konačno došao do novca stavivši na aukciju stari sat, piše Daily Mail.

 

"Mućke" su 2017. proglašene najgledanijom serijom u historiji britanske televizije, ali i serijom koju bi Britanci opet rado gledali na svojim malim ekranima.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com