Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

vodoravni baner za 007

Edin Baković: MOK “Jedinstvo” ćemo vratiti na nivo po kojem je brčanska odbojka uvijek bila poznata Istaknuto

edin bakovicBrčak Edin Baković, aktuelni selektor odbojkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i novi trener Muškog odbojkaškog kluba “Jedinstvo” Brčko rekao je da MOK “Jedinstvo” ima veliki potencijal i da će se vremenom vratiti na nivo po kojem je brčanska odbojka uvijek bila poznata.

 

 

“Ja sam već bio trener u “Jedinstvu” tako da se može reći da jako dobro poznajem situaciju. Ljudi koji vode klub su moji jako dobri prijatelji i znam da ulažu jako mnogo napora kako bi ovaj klub funkcionisao kako treba. Mislim da će se vremenom MOK “Jedinstvo” vratiti na onaj nivo po kojem je brčanska odbojka uvijek bila poznata. Drago mi je da sam ponovo tu i sigurno ću dati svoj maksimum kako bi postigli sve ciljeve koje smo postavili pred nas”, rekao je Baković.

 

Ekipa ima veliki potencijal i ima dosta mladih igrača rekao je novi trener “Jedinstva” naglašavajući da u ekipi vlada odlična atmosfera.

 

“Tu imamo i par starijih igrača koji dosta pomažu svojim iskustvom. U ekipi vlada odlična atmosfera tako da uz dobar rad ne treba da se bojimo za rezultat. Dosadašnji rezultati su odlični i trenutno se nalazimo na prvom mjestu Premijer lige sa maksimalnih 18 bodova iz 6 utakmica. Takođe je ostvaren plasman u finale KUP-a Federacije i automatski plasman na finalni turnir KUP BiH. Glavni ciljevi ove sezone su nam osvajanje KUP Federacije i plasman među četiri ekipe Premijer lige koji osigurava učešće u mini ligi za prvaka BiH”, rekao je Baković.

 

MOK “Jedinstvo” Brčko sutra (6.11.) u 19 sati u sali Gimnazije odigrati će derbi utakmicu sa ekipom OK “Maglić” Foča ekipa koja se trenutno nalazi na drugoj poziciji.

 

Pozivaju se svi navijači i ljubitelji odbojke da podrže našu ekipu.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com