Menu

Završena dvodnevna konferencija Dani zdravlja u Brčkom Istaknuto

DANI ZDRAVLJA BRCKO 642x336U Brčkom je danas završena dvodnevna konferencija „Dani zdravlja“. Za vrijeme trajanja konferencije predstavljanjo je više zdravstvenih ustanova, farmaceutskih kuća, te pacijentskih udruga.

 

 

Omladinski centar Brčko distritka danas je bio mjesto susretanja mladih ljudi, koji su došli kako bi se upoznali s uslugama zdravstvene ustanove diljem BiH i susjedstva, ali i radom brčanskog Fonda.

 

Posjetom je zadovoljan i direktor Fonda zdravstvenog osiguranja, potvrdivši to medijima u ime organizatora konferencije – Fonda zdravstvenig osiguranja i uz tehničku potpru UG “Beba više” Brčko distrikta.

 

“Ovo je idealna prilika da se i građani Brčko distrikta upoznaju s radom Fonda i pacijentskih udruženja, koji su partneri u ovim danima zdravlja u Brčkom”, rekao je između ostalog Todorović.

 

Konferenciju je drugog dana otvorio predsjednik Skupštine Esed Kadrić, kazavši da su ovakvi događaji dobrodošli, podržavajući ih u ime institucije koju predstavlja.

 

“Ova konferencija je u funkciji što boljih uslova za brčanske pacijente, što zaslužuje još jedno veliko priznanje. Mi ćemo s Fondom nastaviti korektnu i dobru saradnju”, kazao je Kadrić.

 

Konferencija “Dani zdravlja Brčko distrikta” pozdravljena je od predstavnika lokalne vlasti, ali i građanstva, koju su imali prigodu da se preciznije upoznaju sa uslugama Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko odistrikta.

http://radiobrcko.ba

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com