Menu

Brčko: Nestala Vedrana Damjanović Istaknuto

nestaladjevojka 642x336Dana 13.11.2019. godine Policiji Brčko distrikta je prijavljeno da je istog dana oko 05.00 sati iz porodične kuće u Ulici “Bakije Selimovića” broj 299, udaljila se u nepoznatom pravcu Vedrana Damjanović, kći Zdravka, rođena 1987.godine. Imenovana je visoka oko 165 centimetara crne duge kose, srednje građe, a na sebi je imala šarene helanke, crno sivu tuniku i bila je bosnoga.

 

Pripadnici Policije su odmah nakon prijave izašli na teren i započeli pretragu s ciljem pronalaska ove osobe. U potragu je uključen veći broj pripadnika Policije, Odjela za javnu sigurnost Vlade Brčko distrikta, Granične policije, te Crvenog krsta/ Križa Brčko distrikta BiH.

 

S obzirom da dosadašnja pretraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta poziva građane da pomognu u pronalasku imenovane, te da ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o ženskoj osobi Damjanović Vedrani / osoba sa fotografije / , da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com