Menu

ČETVRTA OŠ BRČKO: Konkurs za najorginalniji video zapis Istaknuto

cetvrta os brcko 696x392 648x365JU Četvrta osnovna škola Brčko distrikt BiH osvojila je prvo mjesto na konkursu „Dižem glas za MOJE pravo“, povodom 30. godišnjice UN konvencije o pravima djeteta. Konkurs je raspisala Grupa međunarodnih organizacija za zaštitu djece u BiH, sastavljena od organizacija Hope and Homes for Children, Save the Children, World Vision International u BiH i mreže Snažniji glas za djecu.

 

JU Četvrta osnovna škola Brčko raspisuje:

 

KONKURS

 

za najoriginalniji video zapis

 

Na konkursu mogu učestvovati učenici svih obrazovnih institucija (obdaništa, osnovne škole i srednje škole) sa područja Brčko distrikta BiH, koji do 18.11.2019. godine do 15:30 sati postave video zapis sa #tvojaglavatvojaprava na:

 

facebook stranicu JU Četvrte osnovne škole Brčko: https://www.facebook.com/IVosnovnabrcko/


facebook stranicu Tvoja glava, tvoja prava: https://www.facebook.com/tvojaglavatvojaprava/


Proglašenje pobjednika i uručenje nagrade za najoriginalniji video zapis biće organizovano 19.11.2019. godine na Trgu mladih sa početkom u 12:00 sati.

 

Nagrada je multifunkcionalni računar – tablet, koji su obezbijedili organizatori projekta.

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane navedene obrazovne institucije da nam se pridruže i uveličaju mini-performans koji će se održati 19.11.2019. godine u 12:00 sati na Trgu mladih.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com