Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

Djeca Đorđa Balaševića poručila da im je otac dobro

Djordje BalasevicNakon jučerašnje informacije da je Đorđe Balašević doživio infarkt, članovi njegove porodice uvjeravaju obožavatelje kako je legendarni novosadski kantautor dobro. Njegova kćerka Jovana kratkom se porukom obratila na Instagramu.

 

 


"Hvala svima na porukama podrške i lijepim mislima. Tata je dobro", napisala je.

 

U ranijoj objavi ona je jučer navela: "Da preduhitrim sve koji će mi postaviti sljedeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osjećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan. Hvala svima koji brinu i imaju razumijevanje zbog otkazanog koncerta".

 

I Balaševićev sin Aleksa je poručio da je bila u pitanju samo "sitna intervencija koju je morao riješiti", a Blic je javio da je muzičar pušten kući.

 

"Za sve što pitaju kako je moj tata... On poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se osjeća", napisao je Aleksa Balašević uz fotografiju svog oca u stavu boksera.

 

Njegov koncert koji je trebao održati u petak u Kragujevcu je otkazan, a fanovi su mu poslali ogroman broj poruka podrške.

 

Na službenoj Facebook stranici poručeno je da će za koji dan sve biti sasvim ok i da će Balašević nastaviti s planiranim nastupima.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com