Menu

“Pravda za Edina": Danas u Brčkom mirni protesti pred zgradom Suda Istaknuto

zejcirovicBrat svirepo ubijenog Edina Zejćirovića i građani okupljeni u Fejsbuk grupi “Pravda za Edina” pozvali su građane na mirne proteste pred zgradom Suda u Brčkom.

 

 

– Protesti su odobreni. Datum protesta je 4. januar. Vreme održavanja je od 12 do 14 časova. Mesto okupljanja Trg pravde, ispred Suda. Svrha okupljanja jeste traženje pravde za Edina Zejćirovića i kažnjavanje ubica na maksimalnu kaznu od 45 godina zatvora bez pomilovanja. Pozivamo vas sve da dođete, da se stane u kraj svemu ovome, povedite sve svoje sa sobom, svoju decu, rodbinu – naveo je Kenan Zejćirović.

 

Tužilaštvo Distrikta Brčko BiH otvorilo je istragu protiv Suvada Djedovića, Suana Halilovića, Nihada Hukića i Samida Šabanovića, koji su pritvoreni zbog otmice i monstruoznog ubistva Edina Zejćirovića.

 

Stravičan slučaj desio se 17. novembra, kad je četvorka otela Zejćirovića i, nakon mučenja i sadističkog iživljavanja, ubila ga u rejonu Vučilovca.

 

Ubice je otkrio monstruozni videosnimak koji su snimili tokom mučenja nesrećnog Zejćirovića, prenosi Srpskainfo.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com