Menu

Doživotni zatvor za 36-godišnjaka koji je silovao desetine muškaraca Istaknuto

reynhard 1Britanski sud osudio je 6. januara na doživotni zatvor indonežanskog studenta opisanog kao “najgori seksualni prestupnik u istoriji” Velike Britanije jer je silovao nekoliko desetina muškaraca čekajući ih poslije izlaska iz noćnih klubova.

 

 

Reynhard Sinaga (36) osuđen je za silovanje, pokušaj silovanja i seksualno zlostavljanje 48 muškaraca između 2015. i 2017. godine, naveo je sud u Mančesteru.

 

Međutim, policija smatra da je broj žrtava veći pošto je optuženi snimao na telefonu kako je mučio žrtve. Na tim snimcima ima gotovo 200 ljudi a neka mučenja traju do osam sati.

 

Student geografije je prilazio žrtvama, pretežno pijanim mladićima koji izlaze iz noćnih klubova, nudeći im smještaj ili piće u koje je stavljao sedative, nakon čega ih je u nesvjesnom stanju silovao.

 

Policiji ga je prijavio jedan mladić od 18 godina, koji se osvijestio usred silovanja i uspio da pobjegne sa mobilnim telefonom optuženog.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com