Menu

Sidran: BiH jeste tempirana bomba, ali okidač je u njihovim rukama Istaknuto

sidran novo2Političarima podvaljena laž o konstitutivnim narodima. To je rasistička ideja. Sve su to gluposti, Boga mi mog! Bojim se da je neko na zapadu projektovao budućnost Bosne.

 

 


Ovo je posljedica njihovih grešaka. Smrt strančarenju, sloboda narodu. Šestorka je nemoćna stvar. Treba ponuditi zakon kojim bi se ograničilo pravo izbornog pobjednika da mijenja sve kadrove. Ni čistačica nije sigurna hoće li ostati na radnom mjestu

 

Opozicione stranke trebaju prestati igrati ulogu opozicije. Ne bore se za cjelovitu vlast, već samo za dio kolača. Onaj ko je postavio Novalića, postavit će i nekog drugog. Fale mi tri sobe da okačim sve svoje nagrade. Želio sam da umrem u Italiji, izjalovilo se to. Godine i starost me prikivaju da ostanem ovdje. Ne daju mi penziju koju zaslužujem, ponižavaju me. Nema mjesta za mene među zaslužnim građanima. Strašna nepravda.


Ono što je kultura bačeno je u blato, a na njeno mjesto došla je subkultura.

 

Bolji je izbor Milanović, nego Kolinda. On nakon izbora može korigovati retoriku, a Kolindina retorika se ni macolom ne može korigovati.

 

https://www.face.ba

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com