Menu

Srbijanska mafija iznajmljivala stanove u BiH radi pružanja seksualnih usluga Istaknuto

srbija mupNakon hapšenja 22 pripadnika dvije kriminalne grupe zbog organizovanja prostitucije na području Beograda, isplivali su detalji njihovog djelovanja.

 

 


Naime, sumnja se da su oni u periodu od marta 2019. godine do januara ove godine na području Srbije, ali i Bosne i Hercegovine iznajmljivali stanove u kojima su angažovali osobe ženskog spola radi pružanja seksualnih usluga.

 

Prilikom pretresa stanova i prostorija koje koriste osumnjičeni policija je oduzela veću sumu novca, 176 mobilnih telefona, 12 laptopa, kao i internu dokumentaciju koju su članovi vodili.

 

Takođe, piše Kurir, sumnja se da su radi prikrivanja identiteta i kriminalnih aktivnosti sebi i angažovanim ženama davali pseudonime i potom organizovali oglašavanje u nekim medijima.

 

Preko angažovanih pripadnika kriminalne grupe prikupljali su sav novac i vršili njegovu raspodjelu. Sumnja se da su omogućili nesmetano funkcionisanje kriminalne grupe na taj način što su preko osumnjičenog policijskog službenika kontinuirano pribavljali podatke za određene osobe i vozila.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com