Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Brčko: Dva i po mjeseca porodica Damjanović traga za nestalom Vedranom Istaknuto

dammmVeć je dva i po mjeseca kako traje potraga za našom nestalom sugrađankom Vedranom Damjanović, ali rezultata još nema.

 

 

Vedrana Damjanović otišla je od kuće u naselju Ivici 13.novembra prošle godine ujutro u pet časova. Majka je posljednja vidjela. Od porodične kuće udaljila se u pravcu škole i od tada joj se gubi svaki trag, sve do kraja decembra kada do porodice Damjanović stiže informacija da je Vedrana viđena na Ozrenu u selu Turije. Ta informacija ulila je nadu Damjanovićima da je Vedrana živa i da nastave da je traže.

 

Za tridesetrogodišnjom Vedranom Damjanović od prvog dana traga i brčanska policija. Nisu mogli reći da li su naišli na bilo kakav trag.

 

Vedrana je visoka 165 centimetara, srednje je građe i crne duge kose. Mole se građani da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Vedrani, to jave najbližoj policijskoj stanici.

 

https://brcko.tv

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com