Menu

baner for web jpg

Brčko: Besplatnu ulaznicu za predstavu "Zašto i kako ubiti muža" osvojila Lamija Duraković Istaknuto

muzzNakon rasprodatih izvedbi u svim gradovima predstava „Zašto I kako ubiti muža" gostuje i u Brčkom 14.februara od 20h u Domu kulture.

Dan zaljubljenih je ove godine humorističniji nego inače, jer ova predstava izaziva smijeh do suza. Ova predstava već je do sada doživjela preko stotinu izvođenja u regionu, a gdje god su gostovali tražila se karta više. Podstaknut burnim reakcijama nježnog pola, čak i optužbama za muški šovinizam, pisac Antonio Amuri napisao je novi priručnik namijenjen suprugama koje su uspjele da prežive izlazak prethodnog. U njemu će žene uspjeti da pronađu na koji tip supruga su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga od kućnog majstora, hipohondra, seksualnog manijaka, razmaženog …jer, upotrebljavanog muža valja savjesno ukloniti zato što je suprug uvijek vrlo tražena roba.

 

Tekst i režija: Rade Vukotić.

 

Igraju: Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović

 

Karte možete kupiti u “Balkan pubu” I Pubu “3 sobe”.

 

Cijena ulaznice 10 KM.

 

Na portalu infobrcko odigrana je i nagradna igra, a besplatnu ulaznicu osvojila je Lamija Duraković. Ulaznicu će moći preuzeti poslije 19 sati na biletarnici Doma kulture na dan održavanja predstave.

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com