Menu

BF0DF8D7 698E 4208 84D6 5133D35205E8

D4038CA4 5DB4 486D 9106 CF614A9BD4AE

AF911058 A99A 4A2B B585 D6B867B1F75E

 

TIBIH Prijavi Korupciju 728x90 A 01

Feđa Isović: Mustafa Nadarević je dobrog zdravlja, pun je elana i volje za radom Istaknuto

mustafaNakon što je počelo emitiranje novih epizoda popularne humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan" porazgovarali smo s uspješnim bh. scenaristom Feđom Isovićem.

 

 


On nam je u razgovoru za Klix.ba otkrio svoje najveće adute u novoj sezoni, ali i riješio dilemu o kojoj se posljednjih mjeseci mnogo govorilo, a to je zdravstveno stanje glavnog protagoniste glumca Mustafe Nadarevića.

 

Napisi da popularni Izet Fazlinović boluje od karcinoma pluća pojavili su se sredinom januara ove godine. Vijest je to koja je šokirala, ali i zabrinula, kako njegove kolege tako i prijatelje, ali i fanove. Mnogi su se zapitali da li će ovaj glumački velikan moći nastaviti snimanje serije "Lud, zbunjen, normalan".

 

Isović je za naš portal konačno riješio dilemu.

 

"Mustafa Nadarević će, naravno, nastaviti snimanje, on je dobrog zdravlja. Sve je to malo prenapuhano kada je riječ o njegovom zdravstvenom stanju. Na svu sreću, on je pun energije, volje i želje za radom, tako da nastavljamo s Mustafom, ne bi to ni imalo smisla bez njega", iskren je bh. scenarista.

 

Ne vjeruje, kaže nam, previše u inspiraciju, pa se na nju nije oslanjao ni u novim epizodama.

 

"Vjerujem u rad, a zaista puno radim. 'Lud, zbunjen, normalan' se nekako piše sam od sebe. Za sve ove godine karakteri su se tako čvrsto razvili da se priče same od sebe razvijaju", govori Isović.

 

Očekuje, kaže nam, da će publika voljeti i nove epizode ove hit serije. Njihov najveći adut su Miraj Grbić i Jasna Žalica koji su se vratili u novim nastavcima.

 

"Imamo epizode koje su stvarno sjajne, možda među najboljima. Nisam u dramaturškom smislu ništa mijenjao, ponovo će se sve zasnivati na zapletu situacije, tako da neće biti razočarenja kod publike. Jasna i Miraj su nam adut s kojim idemo u ove dvije nove sezone. Oni su osvježenje, iako su stari članovi ekipe, ali ih dugo nije bilo. Svima nam je bio užitak raditi s njima, ali i gledati ove epizode. Mislim da su stvarno donijeli novi kvalitet serije", kazao je Isović.

(klix)

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com