Menu

Princ iz Eleja 550x50

728x90 2

Šta bi BiH rekla svima nama kada bi mogla uoči Dana nezavisnosti? (VIDEO) Istaknuto

bih planinSutra, 1. marta, građani Bosne i Hercegovine slave Dan nezavisnosti. Ipak, ima i onih koji ne slave. I jedni i drugi, slaveći ili ne slaveći, odlaze iz nje, neki su davno otišli ili jedva čekaju da odu. Ali neki ostaju zauvijek vjerujući u nju.


Pitate li se ikada, kada bi mogla progovoriti, šta bi ona, Bosna i Hercegovina, rekla nama? Šta bi rekla država BiH njenim stanovnicima!? Razmislite.

 

Teško je reći kakva bi to sve pitanja bila, ali umjesto toga neka govore njene ljepote, njena priroda, njena bogatstva, šume, rijeke, planine, jezera, sela, gradovi...

 

Gledajući video sa ljepotama Bosne i Hercegovine koji je pripremila ekipa Helifilma uoči Dana nezavisnosti BiH možete čuti i pjesmu koju potpisuje spisateljica Elvedina Suljić.

 

U videu su prikazani predivni predjeli naše zemlje, poznate životinje koje kroče livadama bosanskohercegovačkim, mostovi, jezera i mnoge druge ljepote.

 

(klix)

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com