Menu

U sukobu migranata jedan zadobio po život opasne povrede, u bolnici završio i njegov brat Istaknuto

 

U sukobu migranata jedan zadobio po život opasne povrede, u bolnici završio i njegov bratPrije 47m KOMENTARI
Ozlijeđeni migrant je hospitaliziran u RMC "Dr. Safet Mujić" gdje mu je dežurni liječnik konstatirao po život opasne povrede

Na Trgu Ivana Krndelja u Mostaru u četvrtak je oko 22:10 sati došlo do sukoba između migranta u kojem je jedan od njih zadobio povrede opasne po život.

Kako se navodi u priopćenju MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), brat ozlijeđenog, kojeg je zatekla policija po dolasku na mjesta događaja, B. B. (2003) iz Maroka naveo je kako su ih napale tri muške osobe, također iz Maroka, te da su se nakon napada udaljile prema Autobuskoj stanici.

Ozlijeđeni migrant je hospitaliziran u RMC “Dr. Safet Mujić” gdje mu je dežurni liječnik konstatirao po život opasne povrede.

Svjedok, odnosno brat ozlijeđenog migranta, je radi uzimanja izjave doveden u prostorije Policijske uprave Mostar, ali se nije dobro osjećao te je i njemu ukazana pomoć u RMC “Dr. Safet Mujić” gdje je zadržan na promatranju.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com