Menu

Mjesna zajednica Ilićka krenula je sa realizacijom projekta postavljanja vještačke trave Istaknuto

tereMjesna zajednica Ilićka od ponedeljka 09.03.2020. godine krenula je sa realizacijom projekta postavljanja vještačke trave na betonskom terenu ispred prostorija MZ, dijelom finansiranog kroz UNDP program “Jačanje uloge mjesnih zajednica”, a dijelom od strane Vlade Brčko distrikta BiH- Odjeljenja za stručne i administrativne poslove.

Kako je finansijska konstrukcija zatvorila samo postavljanje trave, na terenu dimenzija 44x22m, a kako bismo zaštitili novopostavljenu travu mjesna zajednica je svojim sredstvima postavila metalnu konstrukciju ( ram) oko terena.

 

Kako nisu imali sredstava da u potpunosti zatvore konstrukciju, na odloženo plaćanje uzeli su potreban materijal, te ga u narednim danima planiraju ugraditi u postojeću metalnu konstrukciju.

 

Ako osjećate potrebu da pomognete u realizaciji projekta, a sve u skladu sa Vašim mogućnostima i poslovnom politikom, možete uplatiti donaciju na račun MZ Ilićka broj 5620040000094389 otvoren u NLB banci.

 

Mjesna zajednica bi u znak zahvalnosti a u dogovoru sa Vama, odštampala i postavila reklamni baner na ogradi oko terena, te tako učinila vidljivim imena svih društveno odgovornih privrednih subjekata.

 

 

https://brcko.tv/

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com