Menu

Sjećate se He-Mana? Impresivno izgleda i u 62. godini, pokazao je i zašto Istaknuto

dolp9AKCIJSKA zvijezda Dolph Lundgren ne miruje ni u karanteni. Zbog zatvaranja teretana primoran je trenirati kod kuće, a zahvaljujući iskustvu, to mu ne predstavlja problem. Koristeći minimalnu opremu, Lundgren odrađuje kružne treninge koji mu pomažu održati liniju i mišićnu masu na zavidnoj razini.

 

 

Svaku vježbu koju izvodi ponavlja 15 puta i ne zanemaruje ni jedan dio tijela, što je dokazao videom koji je objavio na Instagramu kako bi motivirao svoje pratitelje da slijede njegov primjer. 

 

Ovog 62-godišnjaka mnogi pamte po ulozi He-Mana u filmu Masters of the Universe iz 1987. godine. Kasnije je utjelovio i brojne druge junake, između ostalog, pojavio se u četvrtom nastavku Rockyja gdje je bio Ivan Drago.

 

Sudeći po mišićima, ni danas nije daleko od forme kojom se mogao pohvaliti u dvadesetim i tridesetim godinama kada je, uz Arnolda Schwarzeneggera, bio uzor mnogim muškarcima koji su se počeli baviti bodybuildingom.

 

dol2

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com