Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

GIF BANER vodoravni

Šta se dogodi kad Rusi zavare dvije Lade i krenu u vožnju po snijegu? Istaknuto

ladeEkipa koja stoji iza kanala Garage 54 na YouTubeu snimila je nesvakidašnji video koji prikazuje vožnju dva zavarena primjerka Lade po stazi prekrivenoj snijegom.

 

 

Ideja je bio zajednički drift, ali su Rusi otišli korak dalje te su zavarili dva primjerka Lade i sebi tako "olakšali" zadatak jer nisu morali brinuti za tajming s obzirom na činjenicu da su im automobili spojeni.Svoj "projekt" su lako pripremili, iskoristili su dijelove metala te ih zavarili između dva automobila kako bi ih čvrsto spojili. Veza je bila iznenađujuće čvrsta jer su vozači udarali u sniježne nanose, ali se automobili nisu razdvajali.Zahvaljujući snijegom prekrivenoj stazi, driftanje Ladama je bio lagan zadatak, posebno nakon što su se vozači navikli na svoju kreaciju i bolje sinhronizovali.Rusi su se ludo zabavljali i nisu odustajali dok jedan od automobila nije ostao bez točka.Vožnju pogledajte od sedme minute videa.

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com