Menu

Ujedinjena Srpska Brčko: Akcija podjele vaskršnjih jaja Istaknuto

 

Obilježavanje najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa OO Ujedinjena Srpska Brčko nastavlja akcijom podjele vaskršnjih jaja našim najstarijim sugrađanima u dva staračka doma u Brčkom.

Naime, poštujući propisane preventivne mjere pojačanog zdravstvenog opreza, Aktiv žena US Brčko podjelu jaja stanarima domova organizovao je u saradnji sa nadležnim službama za dostavu namirnica građanima.

Ne zaboravljajući osobe treće dobi kojima je pojačana pažnja neophodna, ne samo u kriznim periodima, nego i mimo njih, u sklopu ove akcije organizovano je i vaskršno darivanje onih koji su svojim nesebičnim zalaganjem neumorno na usluzi svim građanima Brčko distrikta – volonterima Crvenog Krsta i Civilne zaštite Brčko distrikta BiH.

U duhu praznika, Aktiv žena US Brčko ovom akcijom želi izraziti zahvalanost i odati priznanje ljudima koji su spremni rizikovati vlastiti život za svoje sugrađane, za „bližnjeg“, u vremenu kada je „bližnji“ svaki čovjek, bez obzira na rasna, nacionalna, vjerska i druga obilježa.

Sa željom da praznično raspoloženje zajedništva i solidarnosti zadržimo i u budućnosti, OO Ujedinjena Srpska Brčko svim građanima koji Vaskrs obilježavaju po julijanskom kalendaru želi srećan i blagosloven praznik Hristovog vaskrsenja uz tradicionalni pozdrav:

HRISTOS VASKRSE!
VAISTINU HRISTOS VASKRSE!

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com