Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

GIF BANER vodoravni

Jordan o “kokainskom cirkusu” u Bullsima: Droga i žene bile su posvuda Istaknuto

mic jorJordanovo vrijeme u Bullsima nije bilo vrijeme glamura i uspjeha kako se možda na prvu čini, prošao je slavni košarkaš kroz neke izrazito teške trenutke, pokazala je prva epizoda dokumentarca

 

U subotu je počelo prikazivanje dugoočekivanog desetodijelnog dokumentarca “Posljednji ples” o posljednjoj šampionskoj sezoni Michaela Jordana i Chicago Bullsa.

 

Jordanovo vrijeme u Bullsima nije bilo vrijeme glamura i uspjeha kako se možda na prvu čini, prošao je slavni košarkaš kroz neke izrazito teške trenutke, pokazala je prva epizoda dokumentarca.

 

“Veterani su radili stvari koje ja nisam razumio. Jednom sam, tokom predsezone, pokušavao pronaći moje suigrače pa sam dozivao njihova imena i išao od vrata do vrata”, rekao je Jordan pa dodao:

 

“Došao sam do jednih vrata gdje se mogla čuti buku i onda sam čuo kako netko iz sobe upozorava “da je neko ispred vrata”. Otvorili su vrata, unutra je bila skoro cijela ekipa i radili su stvari koje nisam vidio u životu. Linije kokaina, marihuana i žene bili su posvuda, bio je to cirkus.”

 

Jordan je kasnije istaknuo kako on nikad nije obilazio klubove, nije pušio, pio ni drogirao se pa je odmah dao do znanja njegov sljedeći korak.

 

“Rekao sam da odlazim, da sam ušao u tu sobu bio bih kriv baš kao i oni. Pojavili su se novinski napisi o kokainskom cirkusu Bullsa, od tog trenutka bio sam prepušten sebi”, zaključio je Jordan.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com