Menu

01BF1A29 A937 45A6 AA9B 7665236CB7EA

Učenici JU Ekonomske škole Brčko na jedinstven način obilježili Dan škole Istaknuto

 

Učenici JU Ekonomske škole Brčko na jedinstven način su proslavili ovogodišnji Dan škole. Naime, oni su za ovu prigodu iz svojih domova snimili video kako bi obilježili ovaj datum, prenosi Radio Brčko.

U Ekonomska škola Brčko ponosi se svojom tradicijom dugom 137 godina.

Škola je decenijama dijelila sudbinu svoga grada i pomogla hiljadama učenika da steknu potrebna znanja, sposobnosti i vještine za rad, za nastavak školovanja i za život.

Ove godine Dan škole se obilježava u neobičnim uslovima. Školska zgrada je skoro prazna, radi se od kuće. Prelazak na ovaj način rada nije bio lak. Nastavnici i učenici uložili su veliki trud da vrlo brzo počnu i uspješno nastave sa radom u gugl učionicama. Umorni i ponosni privode kraju još jednu školsku godinu.

Povodom Dana škole uz pomoć svojih nastavnika Marije, Borisa, Edina, Ivana i Radojice pripremili su snimak kojim predstavljaju školu i čestitaju Dan škole.

DRAGI UČENICI, POŠTOVANI RODITELJI, CIJENJENE KOLEGE, UVAŽENI PRIJATELJI EKONOMSKE ŠKOLE – SREĆAN DAN ŠKOLE!

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com