Menu

Djevojčica osmislila "zavjesu za grljenje" kako bi mogla zagrliti baku i dedu (VIDEO) Istaknuto

djevvDok pandemija koronavirusa još uvijek pravi probleme u cijelom svijetu, društveno distanciranje je i dalje ključno za sprečavanje njenog širenja. Međutim, jedna djevojčica je pronašla način da zagrli baku i dedu.

 

 

Zbog karantina su mnogi ljudi razdvojeni od svojih najdražih jer fizički kontakt predstavlja rizik, posebno za starije osobe. Ipak, desetogodišnja djevojčica iz Riversidea u Californiji je dobila ideju kako da ipak zagrli baku i dedu, a da ih pri tome ne izloži riziku.

 Radi se o "zavjesi za grljenje" napravljenoj od kvalitetne plastike koja djeli djevojčicu od bake i deda, ali su tu i četiri otvora kako bi se mogle provući ruke s obje strane. Naravno, i ruke su zaštićene istim materijalom, tako da je zagrljaj potpuno siguran.Djevojčica i njeni roditelji su na "izumu" radili nekoliko sati, a njihov trud se isplatio.

 

Video https://www.facebook.com/lindsay.okray.7/videos/4126444140706882/

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com