Menu

Opšta makljaža dvojice vozača na semaforu (VIDEO) Istaknuto

zgggNepoznati muškarci potukli su se na semaforu na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu oko 14 sati u srijedu, potvrdili su iz zagrebačke policije.

Svjedok koji je poslao video snimke i koji ih je razdvajao je ispričao šta se dogodilo.

 

– Svi su sjedili u autu, ja sam izašao van da ih smirim i razdvojim. Ne znam koji je tačno razlog, ali su se odjednom počeli žestoko mlatiti, a uletjela je i žena od jednog muškarca – ispričao je.

 

Nepoznati muškarci potukli su se na semaforu na Aveniji Dubrovnik u Zagrebu oko 14 sati u srijedu, potvrdili su nam iz zagrebačke policije. Svjedok je ispričao kako je na križanju bilo oko 15 automobila i niko nije izlazio kako bi ih zaustavio. Nakon nekog vremena, on je izletio van kako bi pokušao smiriti dvojicu muškaraca. Kasnije je snimio video.

 

– Nakon što sam ih smirio i nagovorio da uđu svaki u svoj auto, vozač Opel Corse je odlučio na kraju udariti vozača iz crnog Audija i nastavio dalje bježati – dodao je.

 

Očevici pretpostavljaju kako je razlog svega bila saobraćajna svađa zbog oduzimanja prednosti koja se otela kontroli. Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti.

 

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com