Menu

Beživotno tijelo Vedrane Damjanović iz Brčkog pronađeno u Sremskoj Mitrovici Istaknuto

vedrNakon opsežne potrage, beživotno tijelo Vedrane Damjanović (32) iz Brčkog pronađeno je u Sremskoj Mitrovici, gdje je rijeka Sava izbacila žensko tijelo za kojim se tragalo od studenog protekle godine.

Šef Operativno-komunikacijskog centra Policije Brčko distritka BiH Halid Emkić ističe da je ovo dvadeset i sedmi rasvijetljen slučaj nestalih osoba s područja Distikta iz 2019. godine.

 

“Policija Brčko distrikta je od protekle godine zaprimila 27 prijava, od čega smo nakon aktivne potrage pronašli 26 lica. Jedno lice nije bilo pronađeno jer je 13.11.2019. godine policiji prijavljen nestanak ženske osobe inicijala D.V.. Nakon potrage, policijski služebenici Brčko distrikta su 01.06.2020. godine, uz koordinaciju MUP-a  R Srbije, ovo lice pronašli, nakon čega je slijedila identifikacija”, potvrdio je Emkić, te dodao da je tijelo izbacila rijeka Sava na području Sremske Mitrovice.

 

Vedrana Damjanović živjela je sa roditeljima u Brčkom. Od kuće je otišla 13.11.2019. godine od kada joj se gubio svaki trag.

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com