Menu

Brčko: Dom zdravlja svakodnevno povećava broj zdravstvenih usluga Istaknuto

dom zdrRukovodilac Doma zdravlja u Brčkom Borislav Đulabić rekao je da ta zdravstvena ustanova svaki dan povećava broj svojih usluga i da su prošlog mjeseca pružili više od 60 odsto redovnih godišnjih usluga.

Đulabić je istakao da je rad specijalističkih službi bio najviše redukovan od početka epidemije, te da će se i taj dio posla uskoro normalizovati.

 

"Molim pacijente da telofonom kontaktiraju svoje doktore ili službe u koje treba da idu da bi dobijali termine kako se ne bi stvarala gužva", rekao je Đulabić novinarima.

 

On je podsjetio da su mnoge službe zbog epidemije dislocirane, dodajući da neke punktove još ne smiju da ukinu jer epidemija nije prošla.

 

Đulabić je istakao da će se od ponedjeljeka, 8. juna, vratiti usluge redovnih ginekoloških pregleda, te da će biti moguće uraditi i PAPA test.

 

(Srna)

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com