Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

Veliki problemi za Bajevića: Nakon Džeke otpali Hadžiahmetović i Turkeš Istaknuto

zz55Problemi za selektora Dušana Bajevića i njegove pomoćnike u stručnom štabu uoči tri utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine koje su na rasporedu sredinom novembra ne prestaju.

 

 

Naime, kapiten Zmajeva Edin Džeko objavio je danas da je pozitivan na koronavirus, a tokom dana stigla su još dva otkaza selektoru, saznaje portal Klix.ba.Veznjak Konyaspora Amir Hadžiahmetović neće moći, kako saznajemo, biti na raspolaganju zbog povrede mišića. Iz istog razloga propustio je i posljednje dvije utakmice za turski tim. Budući da povredu nije do kraja zaliječio pauzirat će ovaj reprezentativni ciklus.Osim Džeke, koronom se zarazio i napadač Lausanne-Sporta Aldin Turkeš pa ćemo još morati sačekati na debi 24-godišnjaka u državnom dresu.

 


Bajević je ovim otkazima ostao na samo dva napadača - Armina Hodžića (Kasimpasa) i Smaila Prevljaka (Eupen). Zbog toga nije isključena opcija da se pozove novo ime, a kako saznajemo, sve će biti jasnije nakon sutrašnjeg sastanka članova stručnog štaba Zmajeva.

 

(klix)

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com