Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

U ovoj borbi niste sami! Mozzart donirao voće ljekarima u Brčkom Istaknuto

 

Kompanija Mozzart je još jednom pokazala da misli na heroje nacije - ljekare. Ovoga puta, uručila je pakete sa voćem i svježim prirodnim sokovima medicinskom osoblju Zdravstvenog centra Brčko koje se od marta bori protiv korona virusa i spašava ljudske živote.
- Zahvalni smo mnogo kompaniji Mozzart na podršci koju nam je pružila u ovim teškim momentima za naše zdravstvo. Broj zaraženih korona virusom raste, zato molimo sve ljude da se pridržavaju propisanih mjera zbog lične bezbednosti, ali i sigurnosti drugih.
Veća odgovornost pojedinaca u ovim okolnostima je ključna i može dosta uticati na smanjenje broj oboljelih - rekli su iz Zdravstvenog centra Brčko.
Iz kompanije Mozzart poručili su da su svjesni ozbiljnosti situacije u kojoj se cijela zemlja nalazi, te da ovim gestom žele da poruče medicinarima da nisu sami. Akcija je nastavak društvenoodgovornih aktivnosti nakon prvobitnih donacija u većim gradovima i opštinama u ukupnom iznosu
od 112.000 KM. 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com