Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

SBiH Brčko: Mehmedalija Karamujić je dio Stranke za BiH i slijedit će politiku koju Stranka utvrdi kroz demokratski dijalog Istaknuto

 

Nakon što je Centralna izborna komisija objavila potvrđene rezultate lokalnih izbora održanih u novembru 2020. godine, koji govore da je Stranka za BiH osvojila 2 mandata te da će Stranku za BiH u Skupštini Brčko distrikta BiH predstavljati izabrani zastupnici prim.dr. Zijad Nišić i Mehmedalija Karamujić, potrebno je da javnost zna i sljedeće.
Prije nego je i potvrđen mandat Mehmedaliji Karamujiću javnosti je plasirana informacija o tome kako Mehmedalija Karamujić neće, ukoliko osvoji mandat, slijediti potpisani Sporazum o budućoj skuptinskoj većini kojeg je potpisao predsjednik Vijeća Stranke za BiH dr. Zijad Nišić.
Ovom prilikom upoznajemo javnost da je zastupnik Mehmedalija Karamujić dio tima Stranke za BiH i da će slijediti politiku koju Stranka utvrdi kroz unutarstranački demokratski dijalog.
Mehmedalija Karamujić je javnosti poznat kao osoba čija riječ ima ogromnu težinu i zbog toga nema potrebe da se bilo ko služi nagađanjima ili pretpostavkama koje mu idu na ruku u pokušaju destabiliziranja stranke i dogovorene većine.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com