Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

Golić: Izbor najvažnijih funkcija na konstitutivnoj sjednici Istaknuto

 

Siniša Golić, predsjednik brčanskog PDP – a, izjavio je na pres konferenciji ove političke stranke da je on  siguran da će na konstitutivnoj sjednici brčanskog parlamanta u srijedu biti izabrani gradonačelnik, te  predsjednik i potpredsjednik Skupštine.
Na insistiranje novinara da su u pregovorima za formiranje nove vlasti svi akteri buduće skupštinske većine i dalje, uglavnom, svako na svojim pozicijama, Golić je iznio mišljenje, da za postizanje konačnog dogovora,  ipak ne fali puno i da će ubrzo nakon konsitutisanja Parlamanta uslijediti i imenovanje nove Vlade, kako bi se već od 1. januara naredne godine, krenulo sa radom u punom kapacitetu.
Što se tiče izbornih rezultata PDP – a, Golić je izjavio novinarima da su u ovoj političkoj stranci zadovoljni nivoom ukazanog povjerenja od strane građana.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com