Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Nove 2021. godine Istaknuto

 

„Dragi sugrađani,

godina koja odlazi donijela nam je svima velika iskušenja, ali smo se zajedničkim snagama suprotstavili svim prijetnjama i izazovima pandemije korona virusa.

Zahvaljujemo Vam što ste učinili i činite da svi zajedno što uspješnije i brže izađemo iz ovih teških i zahtjevnih vremena. Hvala Vam na Vašoj odgovornosti i savjesnosti, jer upravo u tome je izlaz iz situacije u kojoj se nalazimo.

Naredna godina će, također, biti puna izazova koje moramo savladati i planova koje ćemo ostvariti na jačanju privrednog i ekonomskog rasta i razvoja. Brčko distrikt će nastaviti težiti zacrtanim vrijednostima razvijenih demokratija. Vjerujemo da ćemo, kao uvijek do sada, na pravi način odgovoriti zadacima, dužnostima i obavezama koje nas očekuju.

U nadi da ćemo zajedno koračati ljepšoj, zdravijoj i bogatijoj budućnosti želimo da novogodišnje praznike provedete u miru, sreći i radosti i sretna Vam Nova 2021. godina!“

 

Dopredsjednik Skupštine                    Predsjednik Skupštine
Ivo Filipović                                         mr. sci. Siniša Milić

 

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com