Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

BiH: Djevojke priznale prostituciju, među uhapšenim i bivši robijaši Istaknuto

prostitucijaDvije od šest djevojaka, koje su protekle noći zatečene u lokalu “Caribic Dance”, u sklopu hotela “Ćetojević” u Banjoj Luci, priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom, pišu Nezavisne novine.

U objektu je zatečeno šest djevojaka, koje su inače radile kao plesačice, od čega su dvije Banjalučanke, a preostale četiri iz Srbije, s tim što nisu prijavile boravak u Banjoj Luci.

 

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka su protekle noći realizivali akciju “Dolar”, a koja je usmjerena na otkrivanje prostitucije i zloupotrebe droge.

 

Nezavisne novine nezvanično saznaju da je policija u ovaj objekat ušla oko 23.15 sati, te je utvrđeno da je radio uprkos odlukama po kojoj može raditi do 22 sata. Unutra je zatečeno oko 20 gostiju i svi su legitimisani.

 

“U objektu su zatečena četiri državljanina Slovenije, koji su testirani na droge, i tri su bila pozitivna na kokain, a kod jednog lica je pronađen kokain”, ističu sagovornici pomenutih novina.

 

Uhapšeno je 11 lica, a među njima i vlasnik lokala Lari Živković iz Prnjavora.

 

“Uhapšene su i Adna M. i Nina Š. iz Banjaluke, te Marta V, Ana S, Zvezdana D. i Nina K. iz Srbije”, kažu naši sagovornici.

 

Isti izvori, upućeni u istragu, dodaju da je uhapšen i Bernard Ć, državljanin Slovenije, te da je kod njega pronađen kokain.

 

“Uhapšen je i državljanin Slovenije Alen D, koji je izdržavao zatvorsku kaznu od tri godine za drogu. Pao je i Mirhad F, državljanin Slovenije i BiH. On je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila. Među uhapšenima je i Miroslav S, inače državljanin Slovenije, koji je hapšen u Italiji zbog droge”, kažu naši sagovornici.

 

Lari Živković, vlasnik lokala “Caribic Dance”, je osumnjičen za navođenje na prostituciju, te nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, s obzirom da je objekat radio nakon 22 sata.

 

Djevojke koje su uhapšene osumnjičene su da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu.

 

Iz banjalučke policije saopšteno je da su aktivnosti u okviru ove akcije i dalje su u toku.

 

“U toku je kriminalistička obrada lica i rad na dokumentovanju navedenog predmeta”, saopštila je Danijela Mučibabić, portparol Policijske uprave Banjaluka.

 

https://www.fokus.ba

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com