Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

Ugostitelji iz Brčkog: Pozdravljamo nove mjere Kriznog štaba Brčko distrikta BiH Istaknuto

 

Udruženje ugostitelja Brčko distrikta BiH koristi ovu priliku da javno pozdravi nove odluke Kriznog štaba Brčko distrikta BiH i pohvali spremnost novog saziva Kriznog štaba da mjere koje su na snazi
budu barem malo relaksirane i budu u određenoj mjeri povoljne za ugostitelje u našem gradu.
Pandemija, ali i mjere protiv pandemije koje su nas zadesile, ostavile su ogromnu materijalnu štetu ali i druge posljedice za naše poslovanje, ali vjerujemo da u kordinaciji sa Kriznim štabom Brčko distrikta Bosne i Hercegovine možemo uraditi određene pozitivne pomake.
Pozivamo sve relevantne institucije i Krizni štab BDBiH da se prilikom donošenja odluka ne zaborave i egzistencijalni faktori koji se u konačnici odražavaju na život svih građana ovog grada.
Stoga još jednom izražavamo zadovoljstvo donesenim odlukama i nadamo se daljnjoj relaksaciji mjera protiv koronavirusa u nadi da će generalno stanje novozaraženih biti sve manje.

                                                                             

 

                                                                                                                                                                                                                                             UDRUŽENJE UGOSTITELJA BRČKO

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com