Menu

NetzaPet 550x50

SvejeLakokadsiultra 900x70

A4EB5B4C FB04 444B AE9C 39C793F3E15C

Čestitka gradonačelnika povodom početka nove školske godine Istaknuto

 

Drage učenice i učenici i prosvjetni radnici,

 

upućujem vam iskrene čestitke povodom početka nove školske 2021/2022. godine uz želju da ćete u njoj ostvariti puno uspjeha i dobrih rezultata.

 

Posebne čestitke upućujem đacima prvacima koji započinju novi dio svog djetinjstva, i želim da vam škola bude mjesto radosti i igre, u kojoj ćete uz znanje pronaći i nova prijateljstva.

 

Svim drugim učenicima želim da kreativnošću, uzajamnom podrškom jedni drugima i kontinuiranim radom ostvarite najbolje rezultate i time postanete stubovi budućega, vjerujem, boljeg društva.

Istovremeno, svim učiteljima, nastavnicima, profesorima i drugim radnicima u prosvjeti želim puno strpljenja u radu s učenicima te da vam ova školska godina prođe u pozitivnom i produktivnom radu, otkrivajući nove načine i mogućnosti u odgoju i obrazovanju naše djece.

 

Vlada Brčko distrikta BiH ulaže napore da vam obezbijedimo što kvalitetnije uslove da se možete nesmetano posvetiti sticanju novih znanja i vještina.

 

Još jednom sretan vam početak i uspješna školska godina.

 


                                                                                                    GRADONAČELNIK


                                                                                                       Esed Kadrić

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com