Menu

3ADA5CFC 6269 428B 9E24 2043DE95EE10HEINNER 702X90

Dvoje hrvatskih državljana našli novčanik sa 2.300 KM u Laktašima, uhapšeni jer ga nisu vratili Istaknuto

 

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka jučer su uhapsili dvije osobe zbog toga što su nezakonito prisvojili novčanik sa 2.300 KM koji su pronašli ispred jednog supermarketa.

 

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka jučer su, preduzimanjem operativnih mjera i radnji, identifikovali lišili slobode dva lica inicijala K.J. i M.J. iz Republike Hrvatske, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo 'Utaja'", navode iz PU Banja Luka.

Kako kažu, nadležnoj policijskoj stanici dan prije osoba koja je izgubila novčanik je prijavila da je nepoznato lice prisvojilo njegov novčanik.

 

"On mu je ispao na izlaznim vratima marketa u Laktašima, a u kojem se nalazio novac u iznosu od 2.300 KM, lični dokumenti i bankovne kartice. Kod osumnjičenih lica pronađeni su i oduzeti utajeni predmeti i isti će biti vraćeni oštećenom licu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka", navodi se u saopćenju.

 

Izvor: Klix.ba

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com