Menu

5FA038EB 1C5B 431E AA22 C59B9442FCEF

Tuzla: Brzom intervencijom policije spriječeno samoubistvo Istaknuto

 

U tuzlanskom naselju Požarnica jučer oko 13:30 sati u jednoj vikendici zahvaljujući brzoj intervenciji službenika policije PS Istok | PU Tuzla spašen je život muške osobe.

 

Naime, kako saznaje redakcija portala Tuzlanski.ba ženska osoba inicijala L.O. od svog partnera zaprimila je video poziv u kojem je on prijetio kako će izvršiti suicid. L.O. je odmah nakon toga otišla u Policijsku stanicu Istok gdje je prijavila ovaj slučaj.

 

Policijska patrola odmah je nakon prijave se zaputila na lokalitet u naselju Požarnica gdje su u jednoj vikendici zatekli muškarca koji je vješanjem pokušao oduzeti sebi život.

 

Pravovremenom intervencijom službenika Uprave policije MUP-a TK i Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla spriječen je pokušaj suicida te spašen jedan život. Muškarac koji je pokušao da počini suicid prevezen je u UKC Tuzla i njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno, saznaje Tuzlanski.ba.

 

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić za naš portal potvrdila je jučerašnju pravovremenu intervenciju službenika policije zahvaljujući kojoj spriječen suicid.

 

 

Izvor: Tuzlanski.ba

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com