Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

Privremena izmjena i obustava saobraćaja na dionici raskrsnice “Kuglana” Istaknuto

stop obustava

Na osnovu zakonskih ovlaštenja šef Policije Brčko distrikta BiH je izdao rješenje kojim se odobrava privremena izmjena i obustava saobraćaja za sva vozila na dionici raskrsnice “Kuglana” do pružnog prelaza kod ulice Industrijska, radi izvođenja radova na “Izgradnji kružnog toka u “Š” naselju” u periodu od 17.08.2022. do 17.09.2022. godine.

 

U navedenom vremenskom periodu prilikom izvođenja radova na dionici pomenute raskrsnice biće obezbijeđene adekvatne vertikalne barijere i signalizacija uz saglasnost i koordinaciju Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Za vrijeme obustave saobraćaj će se odvijati osnovnim alternativnim pravcem obilaznicom oko Brčkog, dok će se za interni prigradski i gradski saobraćaj odvijati sljedećim dionicama:

 

- Dionica 1 - za putnička vozila iz pravca Bijeljine omogućiti nesmetan saobraćaj kroz gradilište odnosno ulicom Uzunovića,

 

- Dionica 2 - za putnička vozila iz pravca Brčkog prema Bijeljini i Tuzli, Bulevarom mira-ulicom J.J. Štrosmajera -ulicom Miroslava Krleže i Nikole Tesle (prema naselju Grčica), te mini obilaznicom “Laser” ili obilaznicom oko Brčkog, navodi se u saopćenju za javnost Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com