Menu

46D5966D 691C 42A8 A3C1 58609C7EA571

Tragedija kod Tuzle: Muž iz vatrenog oružja ubio svoju suprugu a potom presudio sebi Istaknuto

 

Tragedija u tuzlanskom naselju uznemirila je mještane. “Danas oko 09,20 sati PS Zapad je zaprimila prijavu da se čuju 2 do 3 pucnja iz pomoćnog objekta kuće locirane u Tuzli.

 

Izlaskom službenika policije na lice mjesta zatečena su dva beživotna tijela, a dežurni ljekar je konstatovao smrt. Uviđaj će izvršiti službenici policije, te poduzeti sve potrebne mjere kako bi se utvrdile sve okolnosti o događaja.” za Tuzlanski.ba navela je Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.

 

Kako Tuzlanski.ba saznaje, ubistvo je počinjeno u tuzlanskom naselju Ljepunice, suprug iz vatrenog oružja najprije ubio svoju suprugu a potom presudio i sebi, tijela supružnika pronađena su u štali. Motivi tragedije koja je potresla mještane za sada nisu poznati, a uviđaj na mjestu događaja vrše službenici Uprave policije MUP-a TK.

 

Izvor: Tuzlanski.ba

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com