Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

Građani još uvijek nemaju vodu a Pravosudna komisija kupuje vodu u balonima Istaknuto

U Brčko distriktu Bosne i Hercegovine i dalje dobar dio mjesnih zajednica nema vodu za piću (lokalni vodovodi I fabrika vode nišu došli do njih) za koju nadležni kažu da je za piće, određene institucije ipak bi da piju vodu iz balona.


Tako za pozitivan primjer može se izdvojiti i Pravosudna komisija koja će do kraja godine potrošiti 2691,00 KM za vodu za piće u balonima od 18,9 litara.


Pravosudna komisija je već poznata široj bh.javnosti tako što su nabavljali poklone za potrebe "odlaska na žalost u slučaju smrti".

vodas213-U zaseoku Maholjaši već 5 dana nema vode
Uprkos urgencijama prema JP "Komunalno", problem nije riješen.Pogledajte količinu vode koja ističe iz sistema, a nama će da fakturišu ovu potrošnju.Svake godine katastrofalno stanje, uprskos što smo mi jedna od mjesnih zajednica koja redovno plaća vodu.Pozivamo direktora JP "Komunalno" da počne rješavati nagomilane probleme!-saopšteno je iz MZ Šatorovići

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com