Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Lepa Brena najavila koncert u svom rodnom gradu Istaknuto

Najveća jugoslovenska zvijezda Lepa Brena odlučila se ponovo posvetiti svojoj karijeri, kako je istakla za medije, djeca su krenula svojim životom i svojim poslovima pa su ona i Boba u problemu "praznog gnijezda", te zbog toga posvećeni poslu više nego ikad.

Nakon duže pauze Lepa Brena se vraća velikim koncertima i turnejama.

Turneja "Imam pesmu da vam pevam" kreće iz Sarajeva gdje će održati dva koncerta u Zetri 20. i 21. aprila.

Pored Sarajeva Lepa Brena najavila je i koncert u svom rodnom gradu Brčkom, zatim u Prijedoru, Mostaru, a za jesen je najavila koncerte u Zenici, Laktašima i Tuzli.

"Ja dugo nisam radila ovako velike koncerte, odlučila sam da krenem ove godine, nekako sam se resetovala, odmorila. Pripremamo dosta toga novog i zanimljivog. Bit će to jedna fantastična produkcija koja će biti obogaćena cijelom pričom koja prati ovaj 21 vijek. Neću da hvalim i pričam previše, neka svi koji žele dođu i vide šta smo to pripremili", kazala je Brena.

Lepa Brena je najavila i nove pjesame koje bi se trebale objaviti uskoro, a poslije nove godine najavljuje i novi album.

U toku su posljednje pripreme za koncerte u Sarajevu gdje će uz svjetsku produkciju, specijalne efekte i na posebno pripremljenoj najvećoj sceni koja je do sada viđena u Zetri izvesti svoje najveće hitove.

Karte se mogu kupiti putem sistema kupikartu.ba te putem oficijalnih lokalnih prodajnih mjesta u Sarajevu, na platou Skenderije i u Ferhadiji.

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com