Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 9701

BIH Dodik: Hapse me od kako znam za sebe, osjećam se sigurnim Istaknuto

milorad dodikPredsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ga "hapse od kada zna za sebe, ali da se osjeća potpuno sigurnim". "Kada sam bio izabran za premijera, tadašnji SDS je govorio i lagao da sam kriminalac i ratni profiter. Kada sam završio mandat, onda su otvorili istragu o tome kako sam kupovao cvijeće i odijela ministrima nakon čega me je sud oslobodio da nema krivice", rekao je Dodik.

On je rekao da je SDS ponovo u toku njegovog opozicionog djelovanja pokušao da ga kriminalizuje, ali u tome nisu uspjeli.

"Zbog krize i nesposobnosti SDS-a i Dragana Čavića da se odupru reformi policije, bilo je dogovoreno da ja preuzmem funkciju premijera i da se tome oduprem, mada je SDS kalkulisao da ja uđem i budem kriv, ali se to nije desilo", rekao je Dodik.

On je rekao da su kasnije konstruisali istragu protiv njega o izgradnji zgrade Vlade, RTV doma i auto-puteva gdje je kasnije pokazano da tu nema ništa.

(SRNA)

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com