Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 1865

Petak, 28 Juli 2017

Vantjelesna oplodnja kao rješenje problema nemogućnosti dobijanja djece prirodnim putem u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

vantjelesna-oplodnjaDa su djeca budućnost i ukras svijeta opšte je poznato. Ipak, postoje situacije kada parovi zbog određenih i različitih problema ne mogu da se prirodnim putem ostvare kao roditelji. Tada je najbolja opcija vantjelesna oplodnja. Nešto više o tome saznali smo od specijaliste ginekologije i akušerstva, te predsjednika udruženja "Beba više" iz našeg grada.

Više...

I brčanski Caffe "Corso" odazvao se akciji darivanja krvi

  • Objavljeno u Brcko

corso darivanje krvi 1Apel koji je upućen iz brčanske Transfuziologije da nedostaje A pozitivne i A negativne krvne grupe izazvao je pažnju kod mnogih Brčaka darivajući krv kojima je najpotrebnija. Jedni od njih su i iz Caffe "Corso" koji su ovim djelom pokazali da su uvijek spremni pomoći najugroženijima.

Više...

Odobreno: Pse iz BiH moguće izvoziti u EU samo iz šest skloništa

  • Objavljeno u BiH

pas psi lutalice ulicaZbog povećanog broja nelegalnog kretanja napuštenih pasa iz Bosne i Hercegovine u države Europske unije u cilju udomljavanja iz Kancelarije za veterinarstvo BiH ističu da je uspostavljen jedini legalan način izvoza napuštenih pasa u države Evropske unije, i to isključivo iz skloništa za pse koje je odobrio Ured za veterinarstvo BiH za takav izvoz u skladu s propisima Europske unije.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com