Menu

Princ iz Eleja 550x50

Brčko: Doček Nove 2022. godine uglavnom u krugu porodice Istaknuto

 

Najveći broj naših sugrađana Novu 2022. godinu dočekaće u krugu svojih porodica i u kućnoj atmosferi. Oni stariji boje se korona virusa i eventaulne zaraze i izgovor za neizlazak traže u pandemiji. Svjedoci smo sve češćih poskupljenja osnovnih životnih namirnica i to, kako kažu, otežava bogatiji doček.

 

Mlađi stanovnici distrikta kažu da će najluđu noć dočekati na Trgu mladih uz koncert Nine Badrić i uz šale glumca Enisa Bešlagića ili po lokalnim kafićima i restoranima.

Građani sa kojima smo pričali, iako imaju veliku želju otići negdje, ipak to neće ostvariti iz finansijskih razloga.

 

Iz jedne lokalne turističke agencije kažu da, uprkos pandemiji virusa korona, vlada značajno interesovanje za proslavu Nove godine van Brčkog i to najviše u Budimpešti, Sofiji i Istambulu.

Takođe, ne kriju da se interesuju i za destinacije poput Divčibara, Jahorine i Vlašića, gdje sve više naših sugrađana želi otići.

 

Da bi ste Novu godinu proslavili u nekim od navedenih destinacija u inostranstvu, treba najmanje da izdvojite oko 200 KM, koliko košta najjeftiniji aranžman dok putovanja uz doček, koje u našoj zemlji organizuje ova agencija, koštaju nešto manje.

 

Izvor: Radio Brčko

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com