Menu

U subotu Četvrta međunarodna sportska regata „Sava nautik 2022“ Istaknuto

 

Članovi organizacijskog odbora Četvrte međunarodne sportske regate „Sava nautik 2022“ upoznali su javnost s programom ove sportsko rekreativne manifestacije koja će se održati na rijeci Savi 19. i 20. avgusta.

 

Prvoga dana manifestacije 19.8. predviđeno je njezino službeno otvorenje, prijem sudionika te sajam nautike, dok je programom regate za drugi dan predviđeno okupljanje sudionika te polazak ka Rajevom selu i povratak u predvečernjim satima. Manifestacija će biti popraćena cjelodnevnim zabavno-glazbenim programom.

 

„Ove godine očekujemo oko 100 sudionika regate iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Prijave za sudjelovanje su u tijeku te pozivamo sve zainteresirane da dođu i budu dio ovog velikog događaja koji će se održati u petak 19. i subotu 20. kolovoza“, kazao je član organizacijskog odbora i član Udruge X-centar Igor Miličević.

 

Četvrta međunarodna sportska regata „Sava nautik 2022“ će se održati uz podršku Odjela za gospodarski razvitak, sport i kulturu Vlade Brčko distrikta.

 

Izvor: Radio Brčko

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com